Directory Category: Επιχειρήσεις & Οικονομία

Επιχειρήσεις & Οικονομία

Crete House Builders
Όνομα Επιχείρησης: Crete House Builders
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Προσφέρουμε όλα τα είδη κατασκευής κατοικιών, ανακαινίσεων κατοικιών, επισκευών σπιτιών στην Κρήτη.
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Προσφέρουμε όλα τα είδη κατασκευής κατοικιών, ανακαινίσεων κατοικιών, επισκευών σπιτιών στην Κρήτη. Οικοδομικές εργασίες, Μπετά, Ελαιοχρωματισμοί, Τοποθετήσεις Πλακιδίων, Μονώσεων Σπιτιών & Κτιρίων, Πέτρινοι Tοίχοι, Τζάκια.

Ιστοσελίδα επιχείρησης : https://www.crete-house-builders.com
Τηλέφωνο: 6978589610
Διεύθυνση επιχείρησης: Ελευθερίου Βενιζέλου, Αγία Πελαγία, Ηράκλειο
Τ.Κ.: 71500
HOTELGIFTS.GR
Όνομα Επιχείρησης: HOTELGIFTS.GR
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Διαφημιστικά δώρα
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία και όχι μόνο.
Διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα δώρα για τους καλεσμένους σας , για τους καλύτερους σας πελάτες.
Βάλτε το λογότυπο σας σε κρασί, γλυκό του κουταλιού, μαρμελάδα, μέλι από Έλληνες παραγωγούς σε μικρές ποσότητες.
Δώστε οικολογικά δώρα με διάρκεια όπως μολύβι με σπόρο, γλαστράκι κλπ
Δώρα τεχνολογίας όπως usd sticks, power banks κλπ
Ζητήστε μας προσφορά!

Ιστοσελίδα επιχείρησης : http://www.hotelgifts.gr
Τηλέφωνο: 210 – 9889000
Διεύθυνση επιχείρησης: ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ 70
Τ.Κ.: 17342
ideasfactory
Όνομα Επιχείρησης: ideasfactory
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Η ideasfactory αναλαμβάνει εκτυπώσεις εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων, μηχανογραφικά έντυπα σε μηχανές offset και αυτοκόλλητες ετικέτες. Δείτε τον τιμοκατάλογο εκτυπώσεων για όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια.
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Δημιουργικό γραφείο. Πρωτότυπα λογότυπα και τα εταιρικά έντυπα. Τυπώνουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες, μηχανογραφικά σας έντυπα ή φύλλα Α4 για laser εκτυπωτές. Επίσης δείτε τις φθηνότερες τιμές εκτυπώσεων για εκτύπωση διπλογραφικά μπλόκ και εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών. Εκτυπώσεις σε καρτολίνες και πλαστικές επιφάνειες.

Σχεδιάζουμε το λογότυπο και τα εταιρικά σας έντυπα. Τυπώνουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες τα μηχανογραφικά σας έντυπα ή φύλλα Α4 για laser εκτυπωτές. Επίσης δείτε τις φθηνότερες τιμές εκτυπώσεων για εκτύπωση διπλογραφικά μπλόκ και εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών

Σχεδιάζουμε λογότυπα και τα εταιρικά έντυπα. Τυπώνουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες, μηχανογραφικά σας έντυπα ή φύλλα Α4 για laser εκτυπωτές. Επίσης δείτε τις φθηνότερες τιμές εκτυπώσεων για εκτύπωση διπλογραφικά μπλόκ και εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών. Εκτυπώσεις σε καρτολίνες και πλαστικές επιφάνειες.

Ιστοσελίδα επιχείρησης : εκτυπωσεις εντυπων
Τηλέφωνο: 2109402579
Διεύθυνση επιχείρησης: θερμοπυλών 75 Μοσχάτο
Τ.Κ.: 18345
Άνθια Κορέλα: Δικηγόρος Ευρωπαϊκού Δικαίου – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Δικηγορικά Γραφεία | Άνθια Κορέλα Δικηγόρος, διαζυγιο συναινετικο διαζυγιο καταγγελια συμβασης δανειου ελβετικο φραγκο υπερχρεωμενα νοικοκυρια
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Επιλεγμένη Συντονίστρια για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων-με εξειδίκευση στην Αναδιάρθρωση επιχειρηματικών δανείων νόμου 4469/17, με πολυετή πείρα σε όλους σχεδόν τους τομείς του δικαίου ασκώντας μαχόμενη δικηγορία στα Δικαστήρια όλης της χώρας καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Aνθρώπου (EDDA) συνεργαζόμενη και με δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού. Επίσης είμαι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και αναλαμβάνω υποθέσεις που σχετίζονται ιδίως με επιχειρηματικά δάνεια, οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα.
Το δικηγορικό μου γραφείο στην Αθήνα απασχολεί έμπειρους συνεργάτες δικηγόρους και αναλαμβάνει υποθέσεις οικονομικές, θέματα δανειοληπτών και καταναλωτών, υπερχρεωμένων νοικοκυριών, υποθέσεις ελβετικού φράγκου, απεμπλοκή από δάνεια και χρέη, υποθέσεις εταιριών, διαταγές πληρωμής και ανακοπές-ασφαλιστικά μέτρα, υποθέσεις αστικής φύσεως, οικογενειακά (διαζύγια, διατροφές, σχέσεις με τέκνα, επιμέλεια, επικοινωνία, υιοθεσίες κλπ), κληρονομικά, τροχαία, υποθέσεις για αγοραπωλησίες ή μισθώσεις κινητών-ακινήτων και γενικά εμπραγμάτου δικαίου, υποθέσεις ποινικού δικαίου (επιταγές, κλοπές, ληστείες, απάτες, δυσφημίσεις, ναρκωτικά, εισφορές κλπ), υποθέσεις θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, ζητήματα σχετικά με φορολογικό, διοικητικό, ίντερνετ, πνευματική ιδιοκτησία, επενδύσεις αλλοδαπών, άδειες παραμονής – visa και άλλα εξειδικευμένα θέματα.

Φάσμα Υπηρεσιών
Ασχολούμαστε με όλο το φάσμα της κάθε υποθέσεως και σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας σε Πρωτοδικεία, Εφετεία, στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Συχνά, αφού εξαντληθούν τα ελληνικά δικονομικά μέσα από τα δικηγορικά μας γραφεία στα Δικαστήρια της Ελλάδας, προσφεύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ως τη μόνη ενδεδειγμένη λύση πλέον για ορισμένες υποθέσεις.

Συνεργάτες
Επίσης, σε πλειάδα υποθέσεων διεθνούς εμπορίου και για θέματα σχετικά με τα ατομικά δικαιώματα, κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, συνεργαζόμαστε με άλλα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και με Συμβολαιογράφους, λογιστές, μεσίτες κλπ για ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλους τους τομείς που κρίνονται αναγκαίοι για κάθε υπόθεση, ώστε να παρέχουμε άμεσα νομικές και γενικότερης φύσεως συμβουλευτικές υπηρεσίες αξιόπιστα, σε όλων των ειδών τις υποθέσεις και για κάθε ζήτημα σε ιδιώτες, εμπόρους, εταιρίες κι επαγγελματίες.

Η παροχή αρίστων νομικών υπηρεσιών με σκληρή κι επίμονη αναζήτηση λύσεων για κάθε υπόθεση είναι το όπλο μας ενάντια στην κρίση των αξιών του καιρού μας και η φήμη μας βασίζεται στην επιτυχία μας.

Εγώ, ως δικηγόρος – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και οι συνεργάτες μου, ακολουθώντας τον Ν. 3898/2010 “Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις” αναλαμβάνουμε με μεγάλη επιτυχία την εξωδικαστική επίλυση διαφορών σε αστικές-εμπορικές υποθέσεις, οικογενειακές, τραπεζικές ή άλλου τύπου διαφορές, συνδράμοντας στην ουσιαστική επίλυση προβλημάτων και διαφωνιών.

Όλη η ομάδα επιδιώκει τη συνεχή επιμόρφωσή της σε όλους τους τομείς της διαμεσολάβησης, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες που παρέχονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις να είναι υψηλού επιπέδου.

Αν θέλετε να ζητήσετε διευκρινίσεις για τη Διαπιστευμένη Διαμεσολάβηση και να μάθετε πως μπορεί να λειτουργήσει και στην δική σας περίπτωση, ελάτε σε επαφή μαζί μας στα τηλ 2108811903, 6932455478.

Άνθια Κορέλα
Δικηγόρος Ευρωπαϊκού Δικαίου – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ιστοσελίδα επιχείρησης : https://www.dikigorikagrafeia.gr/
Τηλέφωνο: 2108251894
Διεύθυνση επιχείρησης: Κυρίλλου Λουκάρεως 45 (πλησίον Αρείου Πάγου -Εφετείου Αθηνών) Αθήνα
Τ.Κ.: 11475
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο καλαμάτας | THAMYRIS
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: THAMYRIS Food Products
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Ελιές από την περιοχή της Καλαμάτας στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο που περιβάλλει το πνεύμα και τη μακρά ιστορία της πατρίδας μας, την Ελλάδα.

Με μια εκατονταετή οικογενειακή παράδοση και εμπειρία στην ελαιοκαλλιέργεια και μια de profundis επιθυμία να γίνουμε δυναμικοί πρεσβευτές του Ελληνικού ελαιολάδου και συναφών προϊόντων στις διεθνείς αγορές η Thamyris Food Products Company ιδρύθηκε το 2016 με αυτόν ακριβώς τον σκοπό, στοχεύοντας δηλαδή, στις εξαγωγές των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά την διάρκεια των ετών της άοκνης προσπάθειάς μας για την συνεχή διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας και προϊοντικής γκάμας, παρά τις δυσκολίες και παρά το πόσο αποκαρδιωμένοι και αναισθανθήκαμε περιστασιακά, αυτή η εκ βαθέων επιθυμία της δημιουργίας ενός ισχυρού Ελληνικού brand ελαιολάδου δεν έπαψε ποτέ να κυριαρχεί στα όνειρα μας, οδηγώντας την εταιρεία και το ανθρώπινο δυναμικό μας να προχωρά εμπρός, να καινοτομεί και να εξελίσσεται.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μυήσουμε τους καταναλωτές μας στον συναρπαστικό κόσμο του ποιοτικού Ελληνικού Έξτρα Παρθένου Ελαιολάδου, Επιτραπέζιων Ελιών, Σάλτσας Ντομάτας και Βαλσαμικού Ξυδιού.

Τέλος, είθισται να λέγεται πως πίσω από κάθε απόφαση εταιρικής ονομασίας κρύβεται ένας μύθος. Έτσι και στην δική μας περίπτωση δεν θα μπορούσε να γίνονταν διαφορετικά. Ανακαλύψτε τον Μύθο μας, διαβάζοντας παρακάτω τι οδήγησε τη μοίρα του Θάμυρι και των Μουσών να διασταυρωθούν, πώς οδηγηθήκαμε στην γέννηση μιας ελιάς, και πως λόγω αυτών, δόθηκε η έμπνευση για την ονομασία του χωριού μας στην καρδιά της Μεσσηνίας.

«Τιμώντας την πολιτιστική μας κληρονομιά, θέλουμε να επικοινωνήσουμε τον Μύθο του Θάμυρι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου καθιστώντας της εταιρεία μας πρεσβευτή της Ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Δημιουργούμε ένα ισχυρό διεθνές brand που θα προμηθεύει τους πελάτες και τους καταναλωτές μας με προϊόντα ελαίας απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης, κάνοντας την καθημερινή ζωή καλύτερη, πιο νόστιμη και πιο υγιεινή»

«Κοπιάζουμε καθημερινά για την παραγωγή προϊόντων διατροφής βέλτιστης ποιότητας, τα οποία θα περικλείουν την ψυχή και την μακρά ιστορία της χώρας μας, της Ελλάδας»

Ο Θάμυρις ήταν Έλληνας ποιητής, γιος του Φιλάμμωνα και της νύμφης Αργιόπης καταγόμενος από τη Θράκη, ξακουστός για την ικανότητά του στην τέχνη της μουσικής.

Ορμώμενος από την τεράστια φήμη του καυχήθηκε πως δεν υπάρχει κάνεις άλλος στον κόσμο που να μπορεί να τον υπερκεράσει. Έτσι, τυφλωμένος από την αδάμαστη Άτη του, τόλμησε να προκαλέσει τις Μούσες σε διαγωνισμό ζητώντας ως αντάλλαγμα να κοιμηθεί μαζί τους μετά από την επερχόμενη νίκη του. Προς μεγάλη του απογοήτευση έχασε, προκαλώντας τη Νέμεσι του. Η τιμωρία του επιδόθηκε από τις ίδιες τις Μούσες. Αφού τον τύφλωσαν στο χωριό Δώριο Μεσσηνίας, του στέρησαν τη μουσική του τέχνη και κατ’ επέκταση την ικανότητα να παίζει την πολυαγαπημένη του Λύρα.

Ο Θάμυρις μαινόμενος κατηγόρησε την άδικη του μοίρα αποκαρδιωμένος από τις αμείλικτες συνέπειες της Ύβρεως του. Σε μια πράξη απογοήτευσης, μη μπορώντας πλέον να την αντικρίζει, εκσφενδόνισε την Λύρα μακριά. Η Λύρα του Θάμυρι βρέθηκε στο νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, στην καρδιά της Μεσσηνίας όπου ακολούθως, ο Θάμυρις βρήκε καταφύγιο από τον πόνο και την ντροπή που τον κατέτρεχαν.

Σύμφωνα με τον μύθο, ο πόνος και η δυστυχία του Θάμυρι έκανε τους θεούς να τον λυπηθούν. Ο Δίας, ο μέγιστος των Ολύμπιων και δικαιοκρίτης θεών τε και θνητών, συνέβαλλε στο ξετύλιγμα του μίτου της μοίρας που επεφύλασσε το σύμπαν για τον ήρωά μας. Στο σημείο που βρίσκονταν η εγκαταλελειμμένη Λύρα του Θάμυρι χτύπησε με έναν κεραυνό και εκεί, Ώ του θαύματος, φύτρωσε μια ελιά.

Ο συμβολισμός της κατακερματισμένης Λύρας και η Ύβρις του παρελθόντος που αντιπροσώπευε είχαν πλέον δώσει τη θέση τους σε αυτό το νεοφυές δέντρο που έμελλε να γίνει το αιώνιο σύμβολο Ειρήνης και Νίκης, η φήμη του οποίου αντηχεί στο πέρας των αιώνων φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας, καθιστώντας τη Μεσσηνία, την πατρογονική γη του συμβόλου που εξακτίνωσε στα πέρατα του κόσμου τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού.

Το χωριό στην περιοχή του οποίου «έριξε» την λύρα του ο Θάμυρις ονομάστηκε Βαλύρα.

Από το αρχαίο ελληνικό ρήμα βάλλω < αρχαία ελληνική βάλλω < ινδοευρωπαϊκή (ρίζα) *gʷl̥-ne-h₁- < *gʷelH- ‎(βάλλω, χτυπώ, εκσφενδονίζω) και το ουσιαστικό Λύρα.

Ιστοσελίδα επιχείρησης : Thamyris
Τηλέφωνο: THAMYRIS Food Products
Διεύθυνση επιχείρησης: Θεμιστοκλέους 46
Τ.Κ.: 241 31
Πανδομική - Κατασκευές κατοικιών
Όνομα Επιχείρησης: ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Κατασκευές σύγχρονων και λειτουργικών κατοικιών και διαμερισμάτων με 40 χρόνια εμπειρίας
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ μια εταιρεία με 40 χρόνια ιστορία στις οικοδομικές επιχειρήσεις και την κατασκευή σύγχρονων κατοικιών και διαμερισμάτων στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Πρόκειται για μία οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση, την ηγεσία της οποίας διαδέχθηκε το 1998 ο Πολιτικός Μηχανικός Χρήστος Παναγιωτίδης.

Ιστοσελίδα επιχείρησης : ΠΑΝΔΟΜΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310330485
Διεύθυνση επιχείρησης: Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 1Β, ΠΥΛΑΙΑ, ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ
Scroll to Top