Directory Category: Ταξιδιωτικά Γραφεία

Ταξιδιωτικά Γραφεία

Ταξιδιωτικό Γραφείο Ηράκλειο Κρήτη | TRAVEL ID
Κατηγορία Επιχείρησης:
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Ταξιδιωτικό Γραφείο Ηράκλειο Κρήτη | εκδρομες απο ηρακλειο | Ταξιδιωτικά Πακέτα Κρήτη Χανια Ηράκλειο Ταξίδια κρήτη ταξιδιωτικα γραφεια εκδρομές από ηράκλειο.

Οι υπηρεσίες μας
» Υπηρεσίες διαμονής και κρατήσεων
» Αγορά και ανάπτυξη προϊόντων
» Ομαδικά ταξίδια και ταξίδια Κινήτρων
» Υπηρεσίες αφίξεως
» Μεταφορά
» Εκδρομές και οργανομένα ταξίδια
» Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων

Με επιλεγμένα πολυτελή ξενοδοχεία το Travel ID δεν στερείται τίποτα όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.
Επομένως, στόχος μας είναι να γίνουμε κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες πολυτελείας, παρέχοντας ένα ασύγκριτα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και γνώσεων προορισμού, με όλη την προσοχή στη λεπτομέρεια που θα περιμένετε.
Η διορατικότητα και οι πληροφορίες που προσφέρει το Travel ID σας βοηθούν να ανακαλύψετε την ουσία του προορισμού που θα επιλέξετε, καθιστώντας εύκολη και διασκεδαστική την ικανοποίηση των προσδοκιών σας για διακοπές που θα είναι αξέχαστες και μοναδικές.

Βιώσιμος Τουρισμός
Ως ταξιδιωτική εταιρεία, ο πλανήτης είναι το προϊόν μας. Η κοινωνική και περιβαλλοντική ευημερία του είναι θεμελιωδώς σημαντική για εμάς – όχι μόνο ως επιχείρηση αλλά ως ανθρώπινα όντα. Όταν λέμε “Αγαπάμε να αλλάζουμε τη ζωή των ανθρώπων”, δεν μιλάμε μόνο για τους ταξιδιώτες μας. Μιλάμε για όλους. Το Travel ID είναι μια κοινωνική επιχείρηση, που σημαίνει ότι η κοινωνική αξία αυτού που κάνουμε είναι εξίσου σημαντική για εμάς όσο και το κέρδος που αποκομίζει.

Πολιτική βιωσιμότητας:
-Δίνουμε έμφαση συνεχώς στη βελτίωση δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, με στόχο τη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων στο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της ρύπανσης με τη μείωση της σπατάλης προϊόντων, π.χ. με επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας και αξιοποίηση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

– Προτιμούμε αγαθά και υπηρεσίες που παράγονται τοπικά και δεν επηρεάζουν δυσμενώς τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του γραφείου, τη βιωσιμότητα και τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις,

-Απασχολούμε άτομα που ζουν στην κοντινή περιοχή

-Επιζητούμε συνεχώς την περαιτέρω εκπαίδευση σε περιβαλλοντικά θέματα και διαδίδουμε αυτές τις πληροφορίες στους συναδέλφους μας

-Ενημερώνουμε τους πελάτες για την περιβαλλοντική πολιτική του γραφείου και ενθαρρύνουμε την προστασία του περιβάλλοντος

-Εργαζόμαστε για τη διανομή των τουριστών κατά την οργάνωση ταξιδιών και εάν είναι κατάλληλη καθιστούμε την πολιτική αυτή διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και τους ενθαρρύνουμε να συμμετάσχουν στις προσπάθειές μας για την προστασία του περιβάλλοντος

-Προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις διατάξεις των νόμων και των κανονισμών στους οποίους προσυπογράφει η εταιρεία

Ιστοσελίδα επιχείρησης : https://travelid.gr
Τηλέφωνο: +30 2810 335227
Διεύθυνση επιχείρησης: Αρετούσας, 38
Τ.Κ.: 71202
Ταξιδιωτικο Γραφείο Θεσσαλονίκη Γεροφωτης travel
Κατηγορία Επιχείρησης:
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Ιδρύθηκε το 1980 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Ελευθέριο Γεροφώτη και την πολυετή παράδοση και λειτουργία του συνεχίζει ο γιος του Αλέξανδρος Γεροφώτης με δίπλωμα ΙΑΤΑ. Το γραφείο μας είναι μέλος της ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας & Θράκης με ειδικό σήμα λειτουργίας ΕΟΤ -MH.T.E. 0933Ε60000147401 και ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Generali (αρ συμβολαίου 11779995).

Το αντικείμενο δραστηριότητας μας ήταν και είναι ο τουρισμός. Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων προς όλους παγκοσμίως τους προορισμούς.

Στην πορεία των ετών, δραστηριοποιηθήκαμε και αναπτυχθήκαμε προσθέτοντας στον κύκλο των εργασιών μας και άλλες υπηρεσίες του τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, όπως εκτέλεση εκδρομών, ατομικών και επαγγελματικών ταξιδιών εντός και εκτός Ελλάδος, ταξίδια κινήτρων (incentives), συνέδρια, κρουαζιέρες κ.α. . Συνεργαζόμενοι με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου και τις Low Cost- είμαστε συνδεδεμένοι με έναν πλήρη και υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό με τα περισσότερα διεθνή δίκτυα κράτησης πολλαπλών υπηρεσιών (CRS).

Βασική μας προτεραιότητα για την καλύτερη, ταχύτερη και πιο υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας, είναι η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να καταστεί εξειδικευμένο, έμπειρο, ενημερωμένο και γλωσσομαθές, με την αέναη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές εκδρομές. Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την στενή συνεργασία και την σχέση που δημιουργούμε με τον πελάτη, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές στον κλάδο της, το οποίο αποτελεί και εγγύηση για τον ταξιδιώτη για προορισμούς και υπηρεσίες αξέχαστες και μοναδικές.

Σήμερα, με την συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτήσαμε στην πολυετή μας πορεία, έχουμε καταφέρει να έχουμε έντονη συμμετοχή στα τουριστικά δρώμενα της αγοράς της Βορείου Ελλάδος. Φιλοσοφία μας είναι ο προσανατολισμός στις ανάγκες του πελάτη πιστεύοντας ότι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας και φυσικά αυτό αποτελεί δέσμευση και διαβεβαίωση ότι και στο μέλλον θα ανταποκρινόμαστε το ίδιο!!!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Ο επόμενος στόχος είναι να ενισχύσουμε τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα, ειδικότερα από χώρες της Ασίας. Βλέπουμε την ευκαιρία και τις πολιτισμικές ομοιότητες οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στενές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και των επιχειρήσεων.

Η ταχύτητα και η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς που επιτυγχάνουμε, σας απαλλάσσουν από οποιαδήποτε περιττή έγνοια και σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε αποκλειστικά και μόνο στο αντικείμενο σας.

Οι υπηρεσίες μας:

-Αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο
-Εκδόσεις εισιτηρίων συμπεριλαμβανομένων όλων των low cost πχ Easy Jet, Germanwings, Ryanair , Vueling, Eurowings, Astra Airlines,
-Κρατήσεις ξενοδοχείων – ειδικές τιμές – σε όλο τον κόσμο
-Ενοικίαση αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε σημείο χρειαστεί
-Διεκπεραίωση τοπικών μεταφορών και άλλων ταξιδιωτικών αναγκών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
-Ταξιδιωτική Ασφάλεια
-Ταξίδια κινήτρων (INCENTIVES)
-Επαγγελματικά ταξίδια (για συμμετοχή ή επίσκεψη εκθέσεων, κλπ.)
-Πακέτα διακοπών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
-Έκδοση Βίζας – Ρωσίας και Κίνας
– Έκδοση Esta Αμερικής
– Έκδοση Βίζας Αυστραλίας

Ιστοσελίδα επιχείρησης : online κρατήσεις ξενοδοχείων
Τηλέφωνο: 2310 269232
Διεύθυνση επιχείρησης: Καλαποθάκη 20, Θεσσαλονίκη
Ταξιδιωτικό γραφείο Μήλος | Riva Travel
Κατηγορία Επιχείρησης:
Σύντομη περιγραφή: Αναζητήστε Προσφορές και Ανακαλύψτε Μοναδικές Εμπειρίες στην Ελλάδα
Από άνετα εξοχικά σπίτια έως πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες
Ολοκληρωμένη περιγραφή:

Καλωσορίσατε στην πανέμορφη Μήλο, το νησί των Κυκλάδων που διακρίνεται για τις φυσικές ομορφιές του και αποτελεί ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε φυσιολάτρη.
Το τουριστικό γραφείο Riva Travel, ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με σκοπό να παρέχει όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που θα κάνουν τις διακοπές σας μία αξέχαστη εμπειρία. Η πολυετής πορεία μας στο χώρο καλύπτει όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών.

Έτσι, με αγάπη, σεβασμό και επιθυμία να προβάλουμε κι εμείς τις ομορφιές του τόπου μας, της μοναδικής Μήλου, σχεδιάζουμε τις διακοπές σας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για ένα ποιοτικό ταξίδι γεμάτο εξερευνήσεις και εκπληκτικές εικόνες που θα γίνουν οι ωραιότερες αναμνήσεις σας.

Η εταιρία μας βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο στο λιμάνι του Αδάμαντα, όπου και υποδεχόμαστε στο φιλόξενο χώρο μας τους επισκέπτες του ξεχωριστού νησιού μας, της Μήλου, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.
Το Riva Travel συνεργάζεται με τα καλύτερα καταλύματα του νησιού, όλων των κατηγοριών. Έτσι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, προτείνουμε για την διαμονή σας το καλύτερο ξενοδοχείο ή συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων ή studios ή villa, σε προσιτές τιμές.

Εκτός από τη Μήλο, το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει προτάσεις για διαμονή σε αρκετά μέρη της Ελλάδας. Η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Φολέγανδρος, η Κίμωλος, η Πάρος, η Νάξος, η Σίφνος, η Σέριφος, η Κύθνος, η Ίος και η Κρήτη είναι μερικά από τα νησιά που μπορείτε να βρείτε στo online σύστημα κρατήσεων της εταιρείας μας. Επιλέξτε τις ημερομηνίες και το προορισμό και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν!
Επίσης, το γραφείο μας συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες. Εμπιστευθείτε μας το κλείσιμο των εισιτηρίων σας και εγγυόμαστε την έκδοση τους στις οικονομικότερες τιμές.

Σε συνεργασία με τα εγκυρότερα γραφεία, σας προτείνουμε εναλλακτικές προτάσεις για εκδρομές με παραδοσιακά καΐκια ή με σύγχρονα catamaran. Επιλέξτε τον τύπο σκάφους και την εκδρομή που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας και ανακαλύψτε εν πλω τις μυστικές ομορφιές της Μήλου.

Το Riva Travel διαθέτει δικό του στόλο ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με την επωνυμία Niko’s Cars και Niko’s Moto . Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε σε προσιτές τιμές τον τύπο αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας ή ATV (γουρούνας) που επιθυμείτε ώστε να εξερευνήσετε το νησί μας και να απολαύσετε τις διακοπές μας με την ασφάλεια που σας παρέχουν τα οχήματα της εταιρίας μας.

Το γραφείο μας παρέχει μεταφορά από και προς αεροδρόμιο με αυτοκίνητα, mini vans και πολυτελή οχήματα.

Σας περιμένουμε στο RIVA TRAVEL για να οργανώσουμε μαζί το το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας…

Ιστοσελίδα επιχείρησης : Ταξιδιωτικό γραφείο Μήλος
Τηλέφωνο: +30 2287024024
Διεύθυνση επιχείρησης: Adama-Zephyria, Milos
Τ.Κ.: 848 01
Scroll to Top