Directory Category: Ιατροί

Ιατροί

ΩΡΛ ιατρείο Συλλιγαρδάκης Νικόλαος
Κατηγορία Επιχείρησης
Σύντομη περιγραφή
Σεβασμός στον ασθενή, γρήγορη εξυπηρέτηση. Το ΩΡΛ ιατρείο στην Παλλήνη βρίσκεται μέσα στον πολυχώρο της Αττικής Ιατρικής, σε έναν σύγχρονο και άνετο χώρο, μαζί με άλλες ιατρικές κλινικές ειδικότητες, και εργαστηριακό τομέα (ακτινολογικό και μικροβιολογικό).
Ολοκληρωμένη περιγραφή

Το ΩΡΛ ιατρείο στην Παλλήνη βρίσκεται μέσα στον πολυχώρο της Αττικής Ιατρικής, σε έναν σύγχρονο και άνετο χώρο, μαζί με άλλες ιατρικές κλινικές ειδικότητες, και εργαστηριακό τομέα (ακτινολογικό και μικροβιολογικό). Στον χώρο υπάρχει επίσης αξονικός και μαγνητικός τομογράφος. Έτσι είναι δυνατόν να γίνουν ακόμη και άμεσα πολλές αναγκαίες ακτινολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις ώστε να υπάρξει πλήρης διάγνωση της πάθησης με ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενούς.
Στο ιατρείο μπορούν να μελετηθούν και να επιλυθούν παθολογίες και ανατομικά προβλήματα μύτης, αυτιού και ακοής όπως και προβλήματα τραχήλου και λάρυγγα. Επίσης στο ιατρείο μπορεί να γίνει μελέτη ροχαλητού και υπνικής άπνοιας, όπως και συρραφή τραυμάτων ΩΡΛ περιοχής, που δεν χρήζουν νοσοκομειακής αντιμετώπισης.

Ιστοσελίδα επιχείρησης
Τηλέφωνο
2130347228
Διεύθυνση επιχείρησης
Δερβενακίων 30 & Υγείας Παλλήνη
15351
Οφθαλμίατρος Καλαμάτα
Όνομα Επιχείρησης
Κατηγορία Επιχείρησης
Σύντομη περιγραφή
Ο Ανδρέας Καρύδης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στο γλαύκωμα.
Ολοκληρωμένη περιγραφή

Ο Ανδρέας Καρύδης είναι χειρουργός οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στο γλαύκωμα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα, φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Carol Davila του Βουκουρεστίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2000.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και κατόπιν εργάσθηκε σαν αγροτικός ιατρός στο Κέντρο υγείας Αγ. Νικολάου και στο περιφερικό Ιατρείο Καρδαμύλης Μεσσηνίας για 2 έτη.

Αμέσως μετά (2004) ξεκίνησε την συνεργασία του με το εργαστήριο πειραματικής χειρουργικής και χειρουργικής έρευνας «Ν. Χρηστέας» με Διευθύντρια την καθηγήτρια κ. Δ. Περρέα , ως ερευνητής όπου και εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή με τίτλο «Μελέτη του νευρογενετικού παράγοντα NGF σε πειραματικό μοντέλο κονίκλων Νέας Ζηλανδίας με Γλαύκωμα», και το 2014 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με επίδοση «Άριστα».

Εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο Αθηνών, «Η Παμμακάριστος», από το 2008 όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη χειρουργική Οφθαλμολογία.

Μετεκπαιδεύτηκε στη χειρουργική του γλαυκώματος και του καταρράκτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Bristol της Μεγάλης Βρετανίας (το οποίο αποτελεί και Οφθαλμολογικό νοσοκομείο αναφοράς) για 2 έτη υπό την επίβλεψη των καθηγητών J. Sparrow και M. Greaney, και στις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και τις οφθαλμικές φλεγμονές στο Royal Surrey County Hospital και St. Mary’s University Hospital του Λονδίνου στην ομάδα των καθηγητών S.Lightman και S.Taylor για 2 έτη με έμμισθες κλινικές και ερευνητικές θέσεις.

Στη συνέχεια ανέλαβε την διεύθυνση του τμήματος γλαυκώματος του Νοσοκομείου του Huddersfield που πραγματοποίησε ένα μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων γλαυκώματος και προσθίου ημιμορίου.

Στην πενταετή πορεία του στο εξωτερικό απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε περίπλοκα και επιλεγμένα περιστατικά καθώς και στη χειρουργική του καταρράκτη.

Τί κάνουμε στο Κέντρο Οφθαλμού;
Αντιμετωπίζουμε την πάθησή σας

Μελέτη Γλαυκώματος

Έγκυρη διάγνωση, σωστή αντιμετώπιση και πρόληψη του γλαυκώματος με τεχνολογία αιχμής και σύγχρονο εξοπλισμό

Χειρουργική καταρράκτη

Με τη μέθοδο της φακοθρυψίας. Διαρκεί λίγα μόλις λεπτά και έχει γρήγορη αποκατάσταση και θεαματικά αποτελέσματα.

Διαθλαστική Χειρουργική

Χειρουργική διόρθωση των αμμετρωπιών με νέες μεθόδους που μπορούν να εξαλείψουν τη χρήση γυαλιών οριστικά.

Εκφύλιση ωχράς κηλίδος

Παρακολούθηση – θεραπεία στις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς – εκφύλισης της ωχράς κηλίδας με σύγχρονα μέσα.

Ιστοσελίδα επιχείρησης
Τηλέφωνο
+30 27210 22007
Διεύθυνση επιχείρησης
Αριστομένους και Παυσανίου 2
24100
Χειρουργός Οφθαλμίατρος Καλαμάτα – Kέντρο Oφθαλμού
Κατηγορία Επιχείρησης
Ολοκληρωμένη περιγραφή

Χειρουργός Οφθαλμίατρος Καλαμάτα – Ανδρεας Καρύδης οφθαλμίατρος καλαμάτα Kέντρο Oφθαλμού

Ιστοσελίδα επιχείρησης
Τηλέφωνο
27210 22007
Διεύθυνση επιχείρησης
Αριστομένους και Παυσανίου 2
24133
ΩΡΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΜΑΛΑΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Κατηγορία Επιχείρησης
Ολοκληρωμένη περιγραφή

ΩΡΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | ΜΑΛΑΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ιστοσελίδα επιχείρησης
Τηλέφωνο
2721 099199 – 694 8633 961
Διεύθυνση επιχείρησης
Χρυσάνθου Παγώνη 10 Καλαμάτα
24100
Scroll to Top